Extra sleutelhangers


Gelieve alle verplichte velden in te vullen.
NL / FR

Vanaf 2 promille*
verzekert Coface elke factuur
tegen wanbetaling.

* 2 promille (0,2 %) is de gemiddelde premievoet, afhankelijk
van de sector, de omzetgrootte en het schadeverleden.
* 2 promille (0,2 %) is de gemiddelde premievoet, afhankelijk
van de sector, de omzetgrootte en het schadeverleden.

Kies voor een kredietverzekering bij Coface.

Nooit meer onbetaalde facturen? Die bescherming biedt een kredietverzekering u, zodat u in alle vertrouwen kunt ondernemen. En het goede nieuws is: zo’n kredietverzekering is eenvoudiger én goedkoper dan u denkt. Dat ontdekt u hier.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Welke invloed heeft het faillissement of de niet-betaling van een van uw klanten op de rentabiliteit van uw onderneming?

Stel: uw bedrijf heeft een marge van 20 %. Als een klant een factuur van 10.000 euro niet betaalt, dan moet u 50.000 euro extra omzet boeken om het verlies te compenseren. Heeft uw bedrijf een marge van 5 %? Staat er nog een factuur open van 100.000 euro, dan moet u 2.000.000 extra omzet halen om het verlies aan te zuiveren. U ziet het, openstaande facturen houden een groot risico in voor uw onderneming. Daarbij geldt: hoe kleiner uw marge, hoe groter de impact. Zorg er dus voor dat u uw onderneming beschermt tegen wanbetalers.

Snelle scan?

Vul uw factuurbedrag en uw marge in (in euro). U ziet dan meteen hoeveel meer omzet u moet halen om uw verlies ongedaan te maken.

Factuurbedrag (in €)
Uw marge (in %)
Impact

Structurele studie?

Download de “Aanvraag studie kredietverzekering” en bezorg het volledig ingevulde document terug aan Coface.

Download hier